Healing

Genom healingen hjälper jag dig att hitta de redskap och den visdom, som hjälper dig hitta hem till din egen inre kraft.
Med kärleksfull hand leder jag dig tillbaka till ditt inre starka ljus.

Healing – Vägledning

Genom healingen möts vi på själsnivå. Healing är en kärleksfull energi som utgår från ditt högsta bästa, som stärker din livsenergi och hjälper dig släppa känslor och emotionella blockeringar. När dessa blockeringar släpper fylls du med ny livsenergi, som hjälper dig på din inre resa att finna ditt sanna jag.

Healing

Healing betyder läkning och är en tusenårig gammal metod, som funnit i de flesta kulturer runt om i vår värld. Healingen är alltid personlig och väldigt individuell. Den hjälper oss att balansera och harmonisera energier, som kan vara i obalans. Healingen är en fin metod för att frigöra emotionella blockeringar, som kan finnas lagrade på olika nivåer i vår kropp.

Jag jobbar transmedialt med  flera olika tusenåriga gamla tekniker. Här blandas gamla läror från Peru (schamanism), tibetanskt helande och japanska helande tekniker. Detta sker oftast tillsammans med olika former av ljudhealing, som jag guidas till under behandlingen. Ibland används kristaller, andra gånger använder jag oljor gjorda på såväl kristaller och örter. Tillsammans med ditt healingteam hjälper jag dig genom healingsessionen. Budskap förmedlas ofta i slutet, där du får hjälp på vägen, i ditt fortsatta arbete till självläkning.

Soul Retrieval

Soul Retrieval är en Schamansk healingform, som innebär att man hämtar hem förlorade själsfragment. Detta är en liten pusselbit för att återskapa och balansera emotionella blockeringar. Detta är blockeringar som kan ligga lagrade på cellnivå och vara svåra livsmönster som kan vara knepiga att ta sig ur. Dessa livsmönster har ofta uppstått genom trauman och svåra händelser i våra liv och som då kunde vara en del av vår skyddsmekanism.

Soul Retrieval är en healingform där jag tillsammans med dina guider frigör denna energi. Här jobbar jag med såväl kristaller från min mesa och min trumma samt andra ljudhealingsmetoder. Nya själsliga gåvor tar plats och du får efteråt råd för hur du kan din själ på livets vandring.

Vägen till helande

Life Wings visar dig vägen till helande och hjälper dig att starta den självläkande kraften inom dig, både mentalt, själsligt och fysiskt.
För bakom alla sjukdomar/obalanser finns en helande och självläkande kraft, som frigörs när blockeringar upplöses och cellerna återfår sin kraft.

BOKA TID