Om mig

Jag heter Ann-Sofi Wincent. Har uppnått en mogen ålder, men såg dagens ljus under det glada  70- talet. Är lyckligt gift och har fått gåvan att vägleda två underbara barn, på deras väg ut i livet.

Utbildade mig under unga år till gymnasielärare och speciallärare. Under denna tid studerade jag såväl psykologi och medlingstekniker.
Men mitt hjärta har sedan barnsben kallat på mig på ett annat plan och när tiden var inne valde jag att sadla om till min stora passion, nämligen att hjälpa på ett annat plan. Idag är jag legitimerad/certifierad och utbildad Näringsmedicinare, Fytoterapeut/ Örtmedicinare, Ayurvedaterapeut och hälsovägledare samt Bicomterapeut. Har  utbildat mig både i Sverige och utomlands i olika behandlingsformer, analyser och tekniker. Har studerat Basmedicin och fördjupningskurser i såväl Örtmedicin, Aromaterapi och olika behandlingsterapier. Är även utbildad Schaman och Reikimaster och jobbar således med känslomässiga energiblockeringar. Jobbar med inriktning mot Funktionsmedicin.

Näringsmedicin & Ayurveda blev de läror som kom att bli min grund, eftersom jag i dessa fann alla aspekter på hur hälsa formas i våra kroppar. Jag arbetar utifrån filosofin att vi alla kan göra små förändringar, som främjar vår egen hälsa! Ibland är det fysiska förändringar, andra gånger kan det vara emotionella eller själsliga resor vi måste göra. Men vi kan alla förändra vårt liv, för det är idag vi lägger grunden för resten av våra liv.

I mitt arbete som terapeut och hälsorådgivare hjälper jag dig hitta de obalanser som hindrar dig från att uppnå din optimala hälsa och balans utifrån dina förutsättningar.

Alla är vi här på livets resa och jag önskar att vi alla skall få njuta och må bra under denna resa, oavsett vart den för oss. Livet är en magisk gåva!

Kärlek och ljus till er alla! Kramar Sofi