Om mig

Jag heter Ann-Sofi Wincent. Har uppnått en mogen ålder, men såg dagens ljus under det glada  70- talet. Är lyckligt gift och har fått gåvan att vägleda två underbara barn, på deras väg ut i livet.

Utbildad gymnasielärare och speciallärare, men är numera en helhjärtat Ayurveda hälsorådgivare och terapeut samt Bicom terapeut. Har även utbildat mig både i Sverige och utomlands i olika behandlingsformer och tekniker.

Har under många år (23 år) haft ett stort intresse för allt som kan rymmas i det vi kallar hälsa, både fysiskt, mentalt, andligt och själsligt. Jag har testat, prövat och gjort min egna unika hälsoresa. En resa som jag kommer att fortsätta och hoppas få vara en del av i många år ännu. IMG_2157

Ayurvedan blev den lära som kom att bli min grund, eftersom jag i denna fann alla aspekter på hur hälsa formas i våra kroppar. Jag arbetar utifrån filosofin att vi alla kan göra små förändringar, som främjar vår egen hälsa! Ibland är det fysiska förändringar, andra gånger kan det vara emotionella eller själsliga resor vi måste göra. Men vi kan alla förändra vårt liv, om vi vill och låter förändringens resan ta tid!

I mitt arbete som terapeut och hälsorådgivare hjälper jag dig hitta dina personliga nycklar, för att uppnå din optimala hälsa och balans utifrån dina förutsättningar.

Jag är även Reikimasterutbildad och har under några år även vandrat den Schamanska visdomens väg. Min vision och drivkraft är att alla skall få må optimalt och utvecklas till den individ de innerst inne är ämnad till. Alla är vi här på livets resa och jag önskar att vi alla skall få njuta och må bra under denna resa, oavsett vart den för oss.

Kärlek och ljus till er alla! Kramar Sofi