Om mig

Jag heter Ann-Sofi Wincent. Har uppnått en mogen ålder, men såg dagens ljus under det glada  70- talet. Är lyckligt gift och har fått gåvan att vägleda två underbara barn, på deras väg ut i livet.

Utbildad gymnasielärare och speciallärare, men är numera en helhjärtat, Näringsmedicinare, Ayurveda terapeut och hälsovägledare samt Bicom terapeut. Har  utbildat mig både i Sverige och utomlands i olika behandlingsformer, analyser och tekniker. Har studerat Basmedicin och fördjupningskurser i såväl Örtmedicin och Aromaterapi.

Har under många år (25år) haft ett stort intresse för allt som kan rymmas i det vi kallar hälsa, både fysiskt, mentalt, andligt och själsligt. Jag har testat, prövat och gjort min egna unika hälsoresa. En resa som jag kommer att fortsätta och hoppas få vara en del av i många år ännu. IMG_2157

Näringsmedicin & Ayurveda blev de läror som kom att bli min grund, eftersom jag i dessa fann alla aspekter på hur hälsa formas i våra kroppar. Jag arbetar utifrån filosofin att vi alla kan göra små förändringar, som främjar vår egen hälsa! Ibland är det fysiska förändringar, andra gånger kan det vara emotionella eller själsliga resor vi måste göra. Men vi kan alla förändra vårt liv, om vi vill och låter förändringens resan ta tid!

I mitt arbete som terapeut och hälsorådgivare hjälper jag dig hitta de obalanser som hindrar dig från att uppnå din optimala hälsa och balans utifrån dina förutsättningar.

Jag är även Reikimasterutbildad och har under några år även vandrat den Schamanska visdomens väg. Min vision och drivkraft är att alla skall få må optimalt och utvecklas till den individ de innerst inne är ämnad till. Alla är vi här på livets resa och jag önskar att vi alla skall få njuta och må bra under denna resa, oavsett vart den för oss.

Kärlek och ljus till er alla! Kramar Sofi