Om mig

 Livet är en magisk gåva, låt dig omslutas i tacksamhetens och kärlekens kraft, för det är i denna du finner din inre läkning!  Sofi

Jag heter Ann-Sofi Wincent.

Har uppnått en mogen ålder, men såg dagens ljus under det glada 70- talet. Är lyckligt gift och har fått gåvan att vägleda två underbara barn, på deras väg ut i livet.

Utbildade mig under unga år till gymnasielärare och speciallärare, men mitt hjärta har sedan barnsben kallat på mig på ett annat plan och när tiden var inne valde jag att sadla om till min stora passion, nämligen att hjälpa människor återskapa sin hälsa och livskraft. Jag har varit svårt sjuk, men med naturens kraft, örter, näring, vitaminer, meditation, detox, healing och tankens och bönens kraft återfått en fantastisk glädje och livskraft. Resan har inte varit lätt, den har periodvis varit mycket tuff, men idag är jag oerhört tacksam för denna livsresa eftersom den gett mig så många verktyg, så mycket kunskap samt förståelse för hur det faktiskt är att vara svårt sjuk och på gränsen till att ge upp när livet och kroppen inte längre bär. Idag är min hälsa fri från mediciner (trots att det inte skulle vara möjligt),  energin är åter och jag kan leva mitt liv i min själsliga och passionerade kraft som alltid varit min dröm. Jag brukar ofta säga att jag vill maxa livet med hälsa, kärlek, passion, upplevelser och glädje. Jag vill leva mitt liv fullt ut!

Idag är jag utbildad och specialiserad inom Näringsmedicin, Fytoterapeut/ Örtmedicin, Ayurveda terapeut och hälsovägledare samt Bicomterapeut. Har utbildat mig både i Sverige och utomlands i olika behandlingsformer, analyser och tekniker. Har studerat Basmedicin och fördjupningskurser i såväl Örtmedicin, Aromaterapi och olika behandlingsterapier. Är även utbildad Schaman och Reikimaster och jobbar således med känslomässiga energiblockeringar. Jobbar med inriktning mot Funktionsmedicin. Jag är ständigt på jakt efter den senaste forskningen och det som på olika sätt kan hjälpa oss alla att skapa en hållbara hälsa, detta gör att jag ständigt uppdaterar min kunskapsbank med nya metoder och utbildningar. Jag har fått gåvan att ha en djup kontakt med örternas och människans individuella  läkning och jobbar idag även mycket transmedialt på olika sätt, vilket är en gåva jag vårdar ömt.

Näringsmedicin & Ayurveda blev de läror som kom att bli min grund, eftersom jag i dessa fann alla aspekter på hur hälsa formas i våra kroppar. Jag arbetar utifrån filosofin att vi alla kan göra små förändringar, som främjar vår egen hälsa! Ibland är det fysiska förändringar, andra gånger kan det vara emotionella eller själsliga resor vi måste göra. Men vi kan alla förändra vårt liv, för det är idag vi lägger grunden för resten av våra liv.

I mitt arbete som terapeut och hälsorådgivare hjälper jag dig hitta de obalanser, som hindrar dig från att uppnå din optimala hälsa och balans utifrån dina förutsättningar. Hållbar hälsa är mitt ledord och att visa vägen till den djupa läkningen och kraften vi alla bär på.

Alla är vi här på livets resa och jag önskar att vi alla skall få njuta och må bra under denna resa, oavsett vart den för oss.

Livet är en magisk gåva och varje steg är en tacksam gåva, omfamna dig själv i kärlekens kraft!

Kramar Sofi

Vägen till helande

Life Wings visar dig vägen till helande och hjälper dig att starta den självläkande kraften inom dig, både mentalt, själsligt och fysiskt.
För bakom alla sjukdomar/obalanser finns en helande och självläkande kraft, som frigörs när blockeringar upplöses och cellerna återfår sin kraft.

BOKA TID