Kundomdömen

När jag var 1,5 år fick jag diagnosen epilepsi. Efter det så har jag ätit medicin i ca 21 år för att inte få anfall.
Hösten 2017 gick jag och gjorde en behandling hos Ann-Sofie och efter det var anfallen borta.

// Rebecca Karlsson

Efter att jag och min sambo hade försökt bli med barn under nästan 1,5 år och med en barnlöshetsutredning i ryggsäcken, som inte visat något fel, blev jag tipsad om att boka en tid hos Sofi på LifeWings.

Jag genomgick en Ayurvedisk hälsovägledning, en Näringsmedicinsk analys och slutligen tre behandlingar. Jag ändrade min kost efter Sofis rekommendationer och åt tillskott för att hjälpa min väldigt obalanserade kropp att hitta riktningen igen. Efter två månader av utrensning och andra kroppsliga förändringar, så sitter vi plötsligt här med ett positivt graviditetstest!

Jag rekommenderar verkligen ett besök hos Sofi, hennes råd, värme och lugn gör underverk!

/Linn i Umeå bouquet-1463562_1920

 

Att besöka Ann-Sofi är som balsam för själen. Det är inte alltid så lätt att förstå sitt livspussel och få bitarna på plats, men här kan man få hjälp i pusslandet. Den Näringsmedicinska analysen är mer än att bara få veta statusen i kroppen, vilket i sig är väldigt värdefullt. Det är att resa utifrån och in, och inifrån och ut… få syn på sina livsmönster och behov, vilket är nödvändigt för att kunna förändra till det bättre.
Stort Tack, Ann-Sofi!

/Annica

Under 1,5 års tid har jag ständigt varit förkyld och haft besvär i magen med både candida och urinvägsinfektioner om vartannat. Därför så bestämde jag mig för att en gång för alla ta itu med mina problem. Människor i min närhet tipsade då mig om att boka in en tid hos Ann-Sofi på Life Wings.

Det var otroligt nervöst innan besöket, en Näringsmedicinsk analys stod på schemat, vad skulle hon göra, vad skulle hon säga? Efteråt var det en otrolig lättnad. Jag hade fått svar på alla mina frågor och svar på varför jag mådde som jag mådde.

Jag ändrade därefter min kost och åt tillskott för att både balansera upp min kropp, men också för att ta död på alla olika bakterier. Det blev en ordentlig omställning, men jag märkte resultat och med Ann-Sofis vägledning kunde jag efter tre månader konstateras friskförklarad.

Jag rekommenderar stark ett besök hos Ann-Sofi på Life Wings!

/ Therese

Länge har jag haft krångel med min mage och efter rutinmässiga besök hos läkaren gav man mig diagnosen IBS och rådet att utesluta sådant i kosten som fick min mage att må dåligt.

Jag försökte utesluta kost, som jag misstänkte ställde till det för min mage. Men fick näringsbrist och följdsjukdomar vilket gjorde att jag mådde ännu sämre. Jag blev rekommenderad av en vän att besöka Ann-Sofi och Life Wings.

Efter mitt besök hos Life Wings fick jag en helt ny syn på kroppen och dess funktioner, hur kroppen och själen hör ihop och hur jag skall tänka för att läka.

Jag inser att det är jag som måste göra jobbet men jag skulle inte ha fått den insikt jag har idag utan Ann-Sofi. Hon ser hela människan ur ett funktionsmedicinskt perspektiv och kommer med tips och råd som är unika för mig. Äntligen känner jag att jag får en hjälp jag behöver för att må bra.

Lärandet är en ständig process och jag känner en otrolig tacksamhet att få ha Ann-Sofi som min guide till att läka.

/ Marie

 
Innan jag hittade åt Ann-Sofi besvärades jag av trötthet, jag kände mig uppblåst, jag hade växlande hård mage och diarre. Jag hade en tendens till att ständigt åka på förkylningar som inte riktigt ville gå över helt. Jag hade också haft dålig hy under flera år och i omgångar fått behandling med långa antibiotikakurer för att lindra den oerhört plågande aknen som ständigt fanns där.

Jag fick tips från en nära anhöriga att boka in ett besök till Ann-Sofi för att kolla hur det stod till i kroppen. Innan jag satte min fot hos henne var jag mycket skeptisk. Hur skulle hon kunna se hur min kropp mådde på insidan.

Vid mitt första besök förklarade jag bara i väldigt korta drag vilka problem som besvärade mig mest. Resten skötte hon. Hon kunde se vars min trötthet kom ifrån, vars mina besvär från mage/tarm kom ifrån för att bara nämna två problem. Jag hade brister i kroppen, så det bara sjöng om det. Den obalans som rådde i min kropp går inte att beskriva.

Jag fick tydliga direktiv kring vad jag skulle äta och inte äta samt vilka vitaminer och mineraler jag skulle äta. Jag gick ifrån Ann-Sofi med en inställning att vända mitt liv helt och hållet, handlade främst om mina matvanor. Jag har aldrig mått så bra. Jag vaknade pigg och utvilad, hade aldrig en förkylning, fick en jättefin hy och gick ner i vikt för att bara nämna några. På återbesöket fick jag ett ¨blankt papper¨, som ett kvitto på att alla obalanser hade rättat till sig. Jag har fortsatt att gå till Ann-Sofi några gånger per år sedan dess. Detta för att hålla mig så frisk, inte bara i morgon eller nästa år, utan även om 40 år.

Jenny