Kundomdömen

Efter att jag och min sambo hade försökt bli med barn under nästan 1,5 år och med en barnlöshetsutredning i ryggsäcken, som inte visat något fel, blev jag tipsad om att boka en tid hos Sofi på LifeWings.

Jag genomgick en Ayurvedisk hälsovägledning, en Näringsmedicinsk analys och slutligen tre behandlingar. Jag ändrade min kost efter Sofis rekommendationer och åt tillskott för att hjälpa min väldigt obalanserade kropp att hitta riktningen igen. Efter två månader av utrensning och andra kroppsliga förändringar, så sitter vi plötsligt här med ett positivt graviditetstest!

Jag rekommenderar verkligen ett besök hos Sofi, hennes råd, värme och lugn gör underverk!

/Linn i Umeå bouquet-1463562_1920

 

Under 1,5 års tid har jag ständigt varit förkyld och haft besvär i magen med både candida och urinvägsinfektioner om vartannat. Därför så bestämde jag mig för att en gång för alla ta itu med mina problem. Människor i min närhet tipsade då mig om att boka in en tid hos Ann-Sofi på Life Wings.

Det var otroligt nervöst innan besöket, en Näringsmedicinsk analys stod på schemat, vad skulle hon göra, vad skulle hon säga? Efteråt var det en otrolig lättnad. Jag hade fått svar på alla mina frågor och svar på varför jag mådde som jag mådde.

Jag ändrade därefter min kost och åt tillskott för att både balansera upp min kropp, men också för att ta död på alla olika bakterier. Det blev en ordentlig omställning, men jag märkte resultat och med Ann-Sofis vägledning kunde jag efter tre månader konstateras friskförklarad.

Jag rekommenderar stark ett besök hos Ann-Sofi på Life Wings!

/ Therese