Innan jag hittade åt Ann-Sofi besvärades jag av trötthet, jag kände mig uppblåst, jag hade växlande hård mage och diarre. Jag hade en tendens till att ständigt åka på förkylningar som inte riktigt ville gå över helt. Jag hade också haft dålig hy under flera år och i omgångar fått behandling med långa antibiotikakurer för att lindra den oerhört plågande aknen som ständigt fanns där.

Jag fick tips från en nära anhöriga att boka in ett besök till Ann-Sofi för att kolla hur det stod till i kroppen. Innan jag satte min fot hos henne var jag mycket skeptisk. Hur skulle hon kunna se hur min kropp mådde på insidan.

Vid mitt första besök förklarade jag bara i väldigt korta drag vilka problem som besvärade mig mest. Resten skötte hon. Hon kunde se vars min trötthet kom ifrån, vars mina besvär från mage/tarm kom ifrån för att bara nämna två problem. Jag hade brister i kroppen, så det bara sjöng om det. Den obalans som rådde i min kropp går inte att beskriva.

Jag fick tydliga direktiv kring vad jag skulle äta och inte äta samt vilka vitaminer och mineraler jag skulle äta. Jag gick ifrån Ann-Sofi med en inställning att vända mitt liv helt och hållet, handlade främst om mina matvanor. Jag har aldrig mått så bra. Jag vaknade pigg och utvilad, hade aldrig en förkylning, fick en jättefin hy och gick ner i vikt för att bara nämna några. På återbesöket fick jag ett ¨blankt papper¨, som ett kvitto på att alla obalanser hade rättat till sig. Jag har fortsatt att gå till Ann-Sofi några gånger per år sedan dess. Detta för att hålla mig så frisk, inte bara i morgon eller nästa år, utan även om 40 år.