Företagsfriskvård

Boka föreläsning

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Önskat datum (obligatorisk)

Ditt meddelande

Företagsfriskvård – En investering som lönar sig!

Life Wings hjälper dig och ditt företag att lyckas med friskvård. Vi lever alla idag, i en tid när det krävs stor flexibilitet och prestation. Kraft, energi och inspiration är viktiga ledstjärnor för att lyckas och må bra med sitt arbete. Det krävs idag en god och hållbar hälsa, för att må bra,  finna kraften och den inre glädjen. daisy-712892_1920

Life Wings erbjuder stöd och hjälp med  såväl rehabilitering som den förbyggande hälsan. Vi hjälper dig att kartlägga företagets behov, samt skräddarsyr även individuella handlingsplaner samt rehabiliteringsåtgärder.

Life Wings hjälper till med såväl individuella balanserande kostråd, näringsmedicinska åtgärder, stresshantering/utmattning, trötthet, värk, personlig vägledning, massage och andra ayurvediska behandlingar, i syfte att undvika/förkorta sjukskrivningar och rehabiliteringsansvar för företaget.

Enligt skattemyndighetens regler har förtaget rätt till avdragsgill för friskvård, om alla på företaget erbjuds denna möjlighet. Detta gäller bl.a. massage, stresshantering och hälsocoaching. Läs mer om detta på skatteverkets hemsida.

FÖRELÄSNINGAR

Life Wings erbjuder även friskvårdsföreläsningar till både företag, kommun, organisationer, skolor eller andra grupper, som vill berikas med den gamla läkekonsten Ayurveda och all den visdom som finns gömd i denna.

Jag skräddarsyr ett program utifrån gruppen och det intresse som kan finnas. Jag föreläser från 1,5 timme till heldag, beroende på vad som önskas.
Vetenskaplig syn ligger alltid som grund i mina föreläsningar.

Daisy on a book