Ann-Sofi erbjuder ett brett utbud på olika hälsoföreläsningar. Hon har studerat bl.a. Ayurveda och Näringsmedicin, är specialiserad inom örtmedicin och andlighet. Arbetar idag med djupgående näringsanalyser utifrån cellnivå och bioresonans. Hon är specialiserad på  vad patogener (virus, parasiter, bakterier, svampar, maskar etc.), strålning, miljögifter, tungmetaller och näringsobalanser gör med våra kroppar och hur man stegvis kan läka sin kropp till en hållbar energigivande hälsa.

Ann-Sofi bygger broar mellan vetenskap och andlighet och delar med sig av sin egen livsomvälvande resa från att vara svårt sjuk med många diagnoser, medicinförgiftning och hur hon på egen hand reste sig tillbaka till glädje, livskraft och passion. Hon inspirerar och motiverar till att våga ge sig ut på en livsomvälvande resa till en hållbar hälsa, att skapa magi i sitt liv och leva i sin fulla kraft och passion. Att våga gå sin egen väg när hjärtat talar och lyssna till kroppens inre röst. Hon ger en förståelse till hur allting hänger samman. Hur tankar, känslor, livsmönster, näring och den fysiska kroppen hänger samman och hur man läker varje bit, steg för steg. Hon utgår alltid från ett funktionsmedicinsk perspektiv.

Ann-Sofi skräddarsyr även sina föreläsningar utifrån bokad tid och gruppens önskemål. Hon har även tema föreläsningar utifrån följande kategorier;

  • Ayurveda – Skapa en hälsosam livsstil utifrån din egen individuella förutsättning
  • Näringsmedcin – Näringsmedicinens vikt för hälsan
  • Detox – Behöver vi rena kroppen idag? Varför?
  • Örternas kraft – Läkekonsten som aldrig får gå förlorad

Att föreläsa och undervisa är något som ligger Ann-Sofi varmt om hjärtat, eftersom hon är utbildad gymnasielärare och speciallärare. Hon har genom åren undervisat ungdomar och unga vuxna på såväl gymnasium och Komvux. Ann-Sofi har även undervisat såväl studenter och forskare på Universitet.

Varmt välkommen att kontakta Ann-Sofi för närmare information på; Sofi@lifewings.se