Ayurveda – Min väg in i visdomens källa….

http://www.flickr.com/photos/58952906@N06/Ayurveda – min väg in till visdomens källa.

För några år sedan var jag nybliven mamma, jag var trött efter sömnlösa nätter,  rädd för att dö från mina barn, mina sköldkörtelvärden var upp och ner och jag tillhörde de fall som ”inte gick att hjälpa”. Dessutom drabbades jag av ett 12 timmar långt gallstensanfall, där jag bokstavligen trodde att min sista stund var kommen. Trots att lyckan var total över vår underbara flicka,  så skrek min kropp att något var helt galet!

Sedan 16 års ålder har jag haft ett brinnande intresse för olika alternativa metoder, eftersom jag i denna ålder insjuknade i en allvarlig anemi. Vid 19 års ålder tog veganlivet över, även livet att leva utifrån syra/bas filosofin.  Jag åkte på hälsohem och drömde om att en dag starta en egen klinik, att detta skulle bli Life Wings och Ayurveda, hade jag aldrig i min blekaste fantasi kunnat drömma om. Men det är just det som är så spännande med livets resa, att man aldrig riktigt kan veta vart vindarna för en.

Min livsresa kom efter denna period att ledas in på en lång andlig och helande resa, där jag plöjde högar av andlig litteratur och för att inte glömma alla de behandlingar jag testade under denna tid. Människorna som jag mötte under denna tid var likasinnade och ledde mig vidare, precis som ett tåg går på sin räls. Jag är er alla evigt tacksam för hur ni visade mig vägen. Kärlek till er alla!

Intresset för kost, vitaminer och andligt helande har alltid funnits där och jag tror som så många andra, att ibland måste man nå de djupaste dalarna för att få uppleva det helande som finns i vår värld. Ayurveda böckerna kom till mig för drygt tio år sedan, men vid den tiden så öppnade jag böckerna och tyckte bara allt var svårt. Jag var helt enkelt inte redo för visdomen, utan behövde mera tid. Men så kom dagen….min kropp skrek…och jag kände att trots all min kunskap, så visste jag inte vad jag gjorde fel?!

Det var då Ayurvedan kom till mig och alla mina pusselbitar föll på plats, jag var överlycklig! På 6 månader hade mina sköldkörtelvärden balanserat upp sig och de är fortfarande i en fin balans, oron för att dö från mina barn försvann genom en behandling, jag fick bort mina gallstenar utan operation och min livskraft var total! Jag blev också fri från en hormonellt betingad huvudvärk, som jag haft under många år.

Ayurvedan kom att visa mig vägen till visdomens källa och jag är den evigt tacksam. Plötsligt var de gamla böckerna självklara i mitt liv och jag såg tydligt hur allt hänger samman. Men jag förstår också att jag var tvungen att göra min resa till visdomen för att kunna förstå denna gamla visdom.

Nu är jag lycklig och så tacksam över att få ge tillbaka allt det som jag fått av alla de människor jag mött under denna långa resa! Tack till er alla! Ljus och kärlek!

Sofi