Behandlingar

Näringsmedicin & Bioresonans

Andullation, Ayurveda, Healing

Alla bokningar görs vid Boka Direkt – länk finner du längst ner på sidan. 

Näringsanalys

 Hos Life Wings är vi specialiserade på Näringsmedicin, tungmetaller, miljögifter och olika patogener d.v.s. bakterier, virus, svampar, parasiter och maskar, som kan finnas gömda i våra organ och således påverka vår hälsa både nu och senare i livet.

LÄS MER

Andullation

Andullationsmassage är en behandling som kombinerar vibrationer med infraröd värme. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Främjar cirkulationen av blod och lymfa samt påverkar energin i cellerna.

LÄS MER

Bioresonans

Bioresonans / frekvensterapi, är ett helhets- och systemkoncept som, visar på obalanser men även balanserar upp och/eller eliminerar störningar i kroppens funktioner. Rayonex bioresonans är certifierad och medicinskt godkänd enligt EU:s krav som elektormedicinsk utrustning och används i sjukvården i många länder.

LÄS MER

Healing

Med läkande ljusenergi löses blockeringar och själsliga sår upp, som kan ligga lagrade på cellnivå och svåra att komma åt på egen hand. Hos Life Wings finner du Schamansk healing såväl som Änglahealing med kristaller och aurasoma samt Reiki/ Karuna Healing.

LÄS MER

Ayurveda

Ayurveda – Läran om livet. Vi är alla olika och behöver således individuella råd för att läkning skall kunna ske från våra egna förutsättningar. Ayurveda bygger på att skapa balans mellan kropp, själ & sinne.

LÄS MER

Vägen till helande

Life Wings visar dig vägen till helande och hjälper dig att starta den självläkande kraften inom dig, både mentalt, själsligt och fysiskt.
För bakom alla sjukdomar/obalanser finns en helande och självläkande kraft, som frigörs när blockeringar upplöses och cellerna återfår sin kraft.

BOKA TID