Andliga budbärare och namnet Life Wings

Idag tänkte jag berätta lite om den andliga närvaron som finns runt oss alla. Uppmärksammar vi dessa, så kan vi få mycket kärleksfulla, vägledande och kraftfulla budskap som stärker oss, ger oss kraft och vägleder oss i svåra beslut.

Att se de små tecknen av andlig närvaro handlar för mig bland annat om att djur kommer till mig på olika sätt, ofta i form av fåglar, som är en stark andlig budbärare för oss alla. Kanske har du någon gång varit med om någon fin mäktig upplevelse med just en fågel eller något annat djur?

animal-566891_1920

Jag har många magiska ögonblick när jag fått uppleva mäktiga möten med främst fåglar, där stora örnar svävat framför mig under en längre tid, korpar som flugit kring mig vart jag än åkt. Jag har även träffats av en korps vingslag och stått öga mot öga och stirrat in i en korps fantastiska ögon. Korpen har varit väldigt närvarande de senaste åren, sen jag valde att sadla om. Rådjuren är också vackra djur, som ofta hälsar på mig och stutsar utanför min klinik när jag inleder dagen. Förra sommaren hade jag ex. en stor trollslända som cirkulerade väldigt närgånget i flera dagar och när jag till slut tog reda på vad hon ville så försvann hon. Man vet när dessa händelser uppenbarar sig, att något önskas bli förmedlat, för det är ofta lite extra fina ögonblick när dessa möten sker. Möten som vid de flesta tillfällen sker när man är ensam, vilket är förståeligt.

Många har säkert sett att jag har en liten fjäril i min logga. Anledningen till att det blev en fjäril är att den används som en symbol för just andlighet och har sitt ursprung i Indien. Filosofin kring fjärilen handlar om att vi först lär oss krypa som en larv, sen går vi in i en kokong för att transformeras och efter det utvecklas vi till en fjäril som kan flyga ut i livet. Detta är en mycket vacker metafor för den personliga transformationen både till det personliga helandet och vår innersta själs längtan. Namnet Life Wings vilar just på denna grund och min vision är, att hjälpa alla de som söker min vägledning, att flyga fritt mot ett helare, friskare och flödande liv, där transformation kan äga rum och drömmar kan bli verklighet.

butterfly-64121_1920

Är du nyfiken på vad andevärlden vill förmedla till dig genom djuren, så kan jag varmt rekommendera boken ”Djurens språk” av Solöga. Jag är själv inne på min andra upplaga, så ni förstår att jag använt den väl i mitt liv.

Nedan följer några plock av budskap;

TROLLSLÄNDA: Du har en stor andlig gåva – använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intuition.

SPINDEL: Du tjänar på att ta det lugnt just nu. Min gåva till dig är att ha tålamod.

SÅNGSVAN: Kreativitet är livet. Min gåva till dig är att ta till dig ny inspiration.

KORP: Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera. Min gåva till dig är att få framgång.

ORM: Att vara i ständig förändring är att vara ett med den skapande kraften. Min gåva till dig är förändring.

ÖRN: Dela din visdom med andra. Min gåva till dig är att sprida din visdom.

peacock-374444_1920